Go Go Berlin

Go Go Berlin - New Gold
4 6
Go Go Berlin
'New Gold'

Album, Mermaid/Sony

Go Go Berlin har i sommerens løb turneret Danmarks festivaler tynde med sveddryppende og energiske koncerter. Live har kvintetten bevist deres værd, men debutalbummet er nu ikke helt så overbevisende.

Den hårdtslående åbner ‘Enterlude’ fader over i ’On the Run’, og sammen lægger de to numre i den grad stilen for albummet: Den aarhusianske kvintet leverer en solid omgang energisk og klassisk guitardreven rock – som den altid er blevet spillet. For originaliteten er ikke noget, som Go Go Berlin har sat i højsædet. Man fristes til at tro, at bandets opvarmningsjobs for The Blue Van har kastet lidt inspiration af sig, for det er ikke svært at drage klare paralleller mellem de to bands.

Christian Viums alsidige vokal er central i lydbilledet og er med til at give den klassiske og måske endda lidt ordinære rock et stort løft. Hans vokal er rå, når Go Go Berlin kaster sig over den buldrende rock‘n’roll, men bliver pludselig blød som smør, når den står på en sukkersød ballade som ‘Castles Made of Sand’.

Danskerne trækker gennemgående godt og grundigt på alle rockklicheerne, men med masser af energi, Viums vokal og den der klassisk rock‘n’roll-attitude får de det til at fungere. De 14 sange på ‘New Gold’ er både potente og medrivende og står bare og venter på at blive spillet live.