Baby In Vain

Med Baby In Vain har den danske rockscene knopskudt et unikt, trehovedet monster. Ikke blot bør det over det let chauvinistiske brillestel løfte bryn over hele linjen, at tre purunge piger spiller den tungeste, mest kompetente nosserock, landet længe har set – det er også bemærkelsesværdigt, at trekløveret har så bragende succes uden særlig meget lyd på gaden. Det fortæller mangt og meget om deres grænseløse live-tække.

Denne 7″-trilogi er udgivet løbende og omfatter i alt seks sange, der udstiller pigernes forkærlighed for rock’n’roll i alle afskygninger. ‘Corny #1’/’The Thrill’ tager med a-siden en tur ud på prærien og derefter fiser ‘The Thrill’ ned i et mærkeligt grævlingehul med skæve taktarter og en basgang, Les Claypool kunne have fundet på.

Læs også: Baby In Vain: Fem epic moments i vores karriere

‘Alien Arms’ byder på tilrøget, drævende og dreven barrock i et astadigt pace, mens dens flipside, ‘Seize the End’, skejer ud med slingrende desperado-drive og skingre vanvidsvokaler. Endelig er ‘Taught by Hand’/’Cowboys’-skiven måske den mest midtersøgende tredjedel af kuldet med attituderig, straight-forward rock’n’roll-griseri på den ene side og moltonet efterårsmismod på den anden.

Vinylsingle-formatet er i denne henseende et kløgtigt valg. For samlet set er trilogien et ikke altid helt overbevisende statement, som ville tabe på at have været udgivet som en almindelig ep. Dertil er stoffet for ujævnt og for meget i alle verdenshjørner. Men som samlerobjekt og øjebliksbillede af et band, der stadig er ved at finde sine fødder og sin retning, er det et must-have for de mange ærkefans, som Baby In Vain allerede har akkumuleret.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Baby In Vain. ''Corny #1'/'The Thrill', 'Taught by Hand'/'Cowboys', 'Seize the End'/'Alien Arms' '. Ep. Crab Salad.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af