Breakin’ Sound: Fire nye navne du skal tjekke ud

Mangler du ny musik? Vi har samlet fire friske navne, der med garanti er din tid værd.

Goldie

GOLDIE CHORUS
40% drømmepop med 80’er-dunst
25% psykedeliske melodier
20% luftig stemmeføring
15% mystik

Er det Guldlok?
Er de tre bjørne koret? Nja, og så alligevel… Det er et enmandsprojekt fra Emil Davidsen, der tidligere slog sine folder i nu hedengangne Let Me Play Your Guitar. Men live får han assistance fra sin bror Jeppe og Asbjørn Storgaard, begge tidligere LMPYG-medlemmer, samt Mont Oliver-trommeslageren Mads Bernt.

Det lyder lidt indie-indspist...
Måske, men vi har heller ikke verdens største miljø at sakse fra herhjemme. Og det er kærkomment med nye toner fra Davidsen. Hvor han tidligere gjorde sig i 60’er- og 70’er-inspireret psychpop, er tidsmaskinen spolet 10-20 år fremad med Goldie Chorus, der konsekvent skubber synthesizeren frem i lydbilledet draperet i 80’er-dreampoppede gardiner af rumklang, skurrende smådissonante undertoner og, ja, sikkert også et par fyndige klem på netop en guldrandet chorus-pedal.

Drømme-psychpop. Og det er godt?
Ja. Goldie Chorus har allerede bevist sit værd live til den nyslåede upcoming-festival Newbees i Aarhus og til CPH:DOX som opvarmning for Majical Cloudz. Men også de få indspillede numre, der findes på nettet, ‘Monsters’ og måske især den seneste ‘Desire’, beviser Davidsens raffinerede melodiøre.

Jamen, så lad mig da drømme med!
Slå vejen forbi Soundcloud og hør de første luftige studiebidder eller tjek Youtube, hvor du kan nyde en live-version af det nye nummer ‘Moon’. Men væbn dig også med en knivspids tålmodighed, for hans planlagte debut-ep skulle først se dagens lys i starten af 2014.
Tekst: Anders Cold

Soundvenue 1 / 4 Soundvenue