Her er 21 koncerter du skal opleve i november

November er som en æske chokolade fyldt med koncertgodbidder. Fyld kalenderen ud med blandt andet Vampire Weekend, Major Lazer, Pixies og Mø.

The National
2. november, Forum

Det er som om, der sker noget med amerikanske The National, når de rammer en scene. Den dybe melankoli kan stadig spores i forsanger Matt Berninger, men når han gang på gang frygtløst kaster sig ud i et sitrende publikum og skamskråler numre som ‘Mr. November’ mod mængden akkompagneret af de evigt tight-spillende Dessner- og Devendorf-brødre, så opstår der en fest af den helt intense slags.

 

Julia Holter
5. november, Jazzhouse + 6. november, Voxhall

Julia Holter har med sit indtrængende poetiske og komplekse univers fået hårene til at rejse sig på armene af alle, der har givet hende et lyt. Det er med hendes nyeste album ’Loud City Song’, hun indtager Jazzhouse og Voxhall i november, og med sådanne hyggelige settings kan der ikke andet end at være lagt i ilden til to efterårsaftener af de yderst memorable.

 

Omar Souleyman
6. november, Lille Vega

Han er syrisk bryllupssanger, synger på arabisk og er under sine koncerter mest af alt kendt for sine pæne taktfaste klap, selv når publikum går godt og grundigt i dansabelt selvsving over hans repetive beats og mellemøstlige toner. Tidligere på måneden gav han os den Four Tet-producerede plade ’Wenu Wenu’, og nu rammer han København under dette års CPH:DOX.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue