Vil du i praktik på Soundvenues musikredaktion?

Vil du i praktik på Soundvenues musikredaktion?

Brænder du for musik? Vil du også dele din kærlighed til nye toner fra Arcade Fire, Pusha T eller Mø, er du fast inventar på Roskilde hver sommer, og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?

Så kunne du meget vel være den praktikant, vi leder efter på Soundvenues musikredaktion, der består af tre redaktører og en større gruppe freelancere. Vi producerer magasinet og opdaterer dagligt Soundvenue.com med features, anmeldelser og nyheder.

Som praktikant vil du indgå i redaktionens daglige arbejde med fokus på produktion af nyheder og features til Soundvenue.com, men du vil også blive inddraget i alle aspekter omkring produktionen af magasinet. Afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med alt fra anmeldelser til interview og reportager.

Vi søger en praktikant med start primo januar og minimum tre måneder frem. Praktikken er fuld tid og ulønnet.

Send en ansøgning til cwo@soundvenue.com senest 25. november. Ansøgningen skal indeholde lidt om din baggrund, dine musikpræferencer og gerne også nogle af dine tidligere tekster. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mailadresse eller til Christian Wolkoff på tlf. 70200012.

Soundvenue søger i alt tre praktikanter. Se alle opslagene HER.

Sponsoreret indhold