Året der gik: Se de 10 frækkeste NSFW-videoer

Internettet har i 2013 bugnet af de såkaldte NSFW-videoer, der med ‘Not Safe For Work’-mærkaten dækker over indhold, som er lidt for grænseoverskridende til at blive streamet i nærheden af kolleger, børn og andre sarte sjæle. Den eksplicitte brug af sex, vold og nøgenhed er oftest bare et PR-trick, men kan også udtrykke mere kunstneriske visioner. Vi har fundet årets 1o frækkeste NSFW-videoer, som du nok ikke skal sætte på, hvis chefen kan se din computerskærm.

1. Major Lazer ‘Bubble Butt’

Titlen på Major Lazer-nummeret opsummerer fint handlingsforløbet i musikvideoen, der kort og godt fokuseres omkring det kvindelige bagparti. Til de pulserende rytmer bliver der nemlig serveret boldrunde numser i alle afskygninger, der alle samles om en fandenivoldsk omgang bootyshake, der er så vild, at gulvet slår revner. Klart, der er mange videoer derude, hvor det handler om at ryste røv, men i 2013 rystede Major Lazer mest.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement