Årets bedste: Linkobans favoritter

Hver dag frem til jul peger et markant navn på årets vigtigste begivenhed, bedste sang og bedste udenlandske og danske album.

Linkoban1

I år udgav Linkoban sit debutalbum ‘Ox’ og blev desuden rykket op på Roskilde Festivals Cosmopol-scene. Her er rapperens favoritter fra 2013.

Hvad er det vigtigste, der er sket for dig i 2013?
»Alt dét jeg har lært i år. Det har været meget psykologisk. I 2013 har jeg både spillet vigtige shows i ind- og udland og udgivet min debutplade ‘OX’ – men det allervigtigste er nok det skift, der er sket i min måde at tænke på i forhold til, hvordan jeg gerne vil have, at min karriere skal vokse og forløbe. Det har været et overvældende år med mange nye beslutninger, nye samarbejder, nyt mindset. Min passion er vokset gevaldigt – og jeg ser frem til udfolde mine lumske planer i 2014«.

Annonce
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue