Guide: 10 friske producere der kommer til at dominere 2014

Bag enhver succesfuld pop-, hiphop eller r’n’b-stjerne står en stærk producer. Og gerne flere af dem. Vi guider her til ti nye og fremstormende hiphop- og r’b’n-producere, du med garanti kommer til at høre meget mere til i løbet af det kommende år. Du kender sikkert et par stykker fra nogle af sidste års største hits.

Arca

1. Arca

Hvem er han?
Den venezuelanske, men Brooklyn-bosatte Alejandro Ghersis, der som Arca tidligere har udgivet plader for blandt andet undergrundsselskabet Hippos in Tanks. 2013 blev dog året, hvor hans mørke produktioner kom bredt ud, da han havde en prominent rolle på Kanye Wests ’Yeezus’-album.

Hvad har han lavet?
Arcas sansemættede lydbilleder borer sig ind i dit sind. Han stod i 2013 bag det futuristiske r’n’b-landskab på FKA Twigs’ fantastiske ’EP2’, men slap også det dystre, skæve og svært betagende mixtape ’&&&&&’. Og så medproducerede han altså fire numre på Kanye Wests ’Yeezus’ (blandt andet ’Hold My Liquor’ og ’Blood on the Leaves’), hvilket i 2014 burde katapultere hans aggressive, men intenst intime univers ud til endnu flere afkroge.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue