Her er 10 koncerter du skal opleve i januar

Kalenderen viser nu 2014! Skyd det nye år i gang med stærke koncertoplevelser.

John Roberts / Lawrence
11. januar, Culture Box

Pantha du Prince tog sine første spæde skridt på pladeselskabet Dial Records, og det er her, at man også finder Lawrence og ikke mindst John Roberts, der fik gennembrud med sin stemningsfulde house på albummet ‘Glass Eights’ fra 2010 og sidste år udgav efterfølgeren ‘Fences’. Roberts har tidligere besøgt Danmark på hedengangne Dunkel, og holder han niveauet er der en sprudlende aften i vente på Culture Box.

 

Musik Aarhus Festival
16.-25. januar, Voxhall + Radar + Atlas, Aarhus  

Siden opstarten i 2011 har den aarhusianske festival sat fokus på byens musikalske talentmasse. I år byder festivalen på i alt 24 koncerter fordelt over otte aftener, der hver repræsenterer sit musikalske genrehjørne, og derfor dækker programmet alt fra shoegaze-kollektivet Waldo & Marsha til punk-drengene i Happy Hookers for Jesus og den spirende hiphop-scenes Karl William, Hennesy og Sjakket – for bare at nævne et par stykker.

Annonce
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue