Her er 20 album du skal glæde dig til i februar

Selv om februar er en kort måned, er det ingen hindring for en lang liste af spændende musikudgivelser fra blandt andre Beck, St. Vincent og Schoolboy Q. Vi anbefaler de 20 bedste udgivelser, måneden har at byde på.

Katy B ‘Little Red’ (3. februar)
Den britiske sangerindes debut, ‘On A Mission’ fra 2011, var med sine bastunge popproduktioner stærk nok til at munde ud i en Mercury Prize-nominering, og nu er Katy B klar med opfølgeren ‘Little Red’. Singleforløberen ‘5 AM’ tyder på, at sangerinden med det ildrøde hår og den r’n’b-klingende vokal vil levere endnu en omgang dansabel og gennemarbejdet baspop på det nye album, hvor hun denne gang har allieret sig med tunge navne som Jacques Green, Joker og George Fitzgerald.

 

ceo ‘Wonderland’ (3. februar)
Den excentriske popsmed Eric Berglund, tidligere halvdelen af The Tough Alliance og manden bag pladeselskabet Sincerely Yours, formåede at skabe en del mystik omkring sit soloprojekt op til udgivelsen af debutalbummet ‘White Magic’ i 2010. Den tårnhøje kvalitet i det legesyge og detaljerige lydbillede var imidlertid ikke til at tage fejl af, og udtrykket i videoen til den nye single ‘Whorehouse’ bevæger sig stadig i grænselandet mellem fest og drøm med lige dele neonfarvet bodypaint og stampende, synthbårne beats.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold