Her er 22 koncerter du skal opleve i februar

Musikåret 2014 er for alvor i gang, og for at give et bedre overblik over februars koncertgodter, har vi her samlet de 22 bedste bud på månedens fineste liveoplevelser.

When Saints Go Machine
1. februar, Danmarks Akvarium

Der er lagt op til en sand totaloplevelse, når When Saints giver koncert til Frosts opening night i det til daglig lukkede Danmarks Akvarium i Charlottenlund. Publikum vil blive transporteret i bus fra DGI-Byen frem til de tomme haller, hvor en helt særlig stemning uden tvivl vil brede sig, når Nikolaj Vonsild og co. slipper den hjemsøgte lyd fra sidste års album ‘Infinity Pool’ løs i de drænede akvarier og mørklagte korridorer.

 

CPH Sound Wave
1. februar, Koncerthuset 

For femte år i træk afholder 3rd Tsunami Agency en showcase i Koncerthuset, hvor publikum kan opleve nogle af tidens mest lovende talenter inden for dansk musik. I år er der otte navne på plakaten, der får aftenen til at byde på alt fra akustiske intimoplevelser til rock ‘n’ roll-fester og hiphop-beats. De optrædende kunstnere er: Surfact, Ukendt Kunstner, The Malpractice, The Great Dictators, Fortress, Jørck, Mendoza og Sleep Party People.

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold