Hør nyt fra Bon Iver-medlemmet S. Carey

Hør nyt fra Bon Iver-medlemmet S. Carey

Sean Carey er navnet, men blandt de fleste er han nok bedre kendt som trommeslageren (eller pianisten) fra Bon Iver. Ikke desto mindre har S. Carey både albummet ’All We Grow’ og ep’en ’Hoyas’ bag sig, og nu giver Carey atter beskedent lyd fra sig på sit nye nummer ’Fire-Scene’.

Læs også: Hør Damon Albarns top track ‘Everyday Robots’

’Fire-Scene’ er hentet fra S. Careys kommende album, ’Range of Light’, der lander den 31. april. Nummerets lavmælte, legende guitar, blide klimpren på klaveret og ikke mindst inderlige vokal kunne tyde på, at albummet bliver af den følsomme, drømmende slags – og ikke helt ulig det Bon Iverske lydunivers. S. Carey afslører også, at Bon Iver-forsanger Justin Vernon har bidraget til albummet.

Annonce