Lyt til Trusts nye track ‘Rescue, Mister’

Lyt til Trusts nye track ‘Rescue, Mister’

Til marts er der nyt fra det Toronto-baserede synthgoth-projekt Trust, der i 2012 udgav debutalbummet ‘TRST’ som en duo bestående af vokalist Robert Alfons og Austra-trommeslageren Maya Prostepski. Siden da er Trust blevet et enmandsprojekt med Alfons ved roret, men lyden, der bevæger sig på grænsen af uhygge og eufori, er umiddelbart den samme. Det vidner det nye track ‘Rescue, Mister’ om, som kan høres forneden.

Læs anmeldelse: Trust ‘TRST’

Trust opererer på ‘Rescue, Mister’ stadig i et grænseland imellem techno, new wave og mere mørkglødede referencer. Balancen imellem de mørke technobeats i versene og det mere melodiske og poppede omkvæd indbyder til tranceagtig dans, der nok burde kunne frigive en solid mængde endorfiner i vintermørket.

Albummet ‘Joyland’ udkommer den 4. marts via pladeselskabet Arts & Crafts.

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures