Video: Asbjørns forstadsdrøm

2014 bliver er travlt år for danske Asbjørn, der i 2012 debuterede med albummet ‘Sunk Ships’, og sidste år blandt andet kunne høres som gæstesanger på Lulu Rouges ‘The Song Is in the Drum’.

Læs anmeldelse: Asbjørn ‘Sunken Ships’

I februar lancerer han nemlig sit nye projekt, udgivelsesmaratonen ‘Pseudo Visions’, der i løbet af 2014 og 2015 kommer til at kaste videoer og singler af sig i en lind strøm.

Alle videoer er lavet af kollektivet POWERCLAP, og projektet hænger sammen i en fælles fortælling fordelt på flere kapitler. De første sange i ‘Pseudo Visions: Chapter One’ forventes ude inden sommer, og er første nummer ude i form af ‘Brotherhood’, som du kan se videoen til foroven.

»Pseudo Visions betegner de øjeblikke, der er så intense, at grænsen mellem virkelighed og surrealisme bliver udvisket. Den tilstand er definitionen på forelskelse, på sorg og alt det der føles for intenst til at kunne forklares«, fortæller Asbjørn.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold