Guide: 10 r’n’b-talenter du skal holde øje med

Vi har allerede hyldet navne som Banks, FKA Twigs og Kelela, men her graver vores skribent Pernille Smith Larsen lidt dybere i r’n’b-landskabet og peger på ti navne, du kommer til at høre mere fra i 2014.

Jadealston

1. Jade Alston

Hvor Frank Ocean og The Weeknd hurtigt fik opmærksomhed på baggrund af deres mixtapes udsendt i 2011, har Jade Alston endnu den helt store opstigning til gode: Alston udgav nemlig samme år sin debut-ep ’Single On a Saturday Night’, der var inspireret af både Alstons eget break-up og et ’Sex and the City’-citat. Sidste år fulgte hun op med ep’en med den passende titel ’Sunday Morning: Single On a Saturday Night Pt. 2’.

Alstons sensuelle og vibrato-glade vokal lægger sig ofte op af Toni Braxtons, og denne indflydelse kommer især til kende på den fængende ballade ’If I Was Your Girl’. I løbet af de to ep’er får Alston desuden vist attitude på en genbearbejdning af Lil Waynes ’Bill Gates’, svedt funken ud på ’New Shoes’ og ’Sober’ og udforsket sammensmeltningen af r’n’b og reggae på afstikkeren ’Guessing Games’. Efter en succesfuld Kickstarter-kampagne forventer Alston at udsende sit debutalbum ’We Will Live’ i år.

Download ’Single On a Saturday Night’ HER og ‘Sunday Morning’ HER.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold