Her er 20 koncerter du skal opleve i marts

Vi går lysere tider i møde – glæd dig til koncerter med blandt andre Drake, Darkside, Earl Sweatshirt og Savages.

Sohn
1. marts, Pumpehuset

Sohn gav sidste sommer en memorabel koncert på Roskilde Festival, og siden er forventningerne til eksil-briten med de flyvefærdige elektroniske produktioner kun blevet større. Sohns varemærke er hans melankolske udtryk med et soulet twist, men den nye mere up-tempo single ’Artifice’ fra det kommende album ’Tremors’ peger på, at koncerten under Frost snildt kan gå hen og blive noget af en dansefest.

 

Den Sorte Skole
1. marts, Forbrændingen + 2. og 3. marts, Skuespilhuset + 28. marts, Magasinet + 29. marts, Voxhall

Pladevenderne smed sidste år deres tredje musikalske lektion på gaden, og den radikale og ambitiøse lyd på ’Lektion #3’ førte til både en nominering til Nordic Music Prize og til Steppeulv-prisen ‘Årets komponist’. Den Sorte Skole topper nu succesbølgen af med en række sample-fester landet over.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold