Video: FKA Twigs og Inc. i smukt samarbejde

FKA Twigs har med sin sensuelle mystik og udtryksfulde, skrøbelige vokal kastet sig over et samarbejde med de funkede r’n’b-brødre i Inc. Resultatet er det nye nummer ’FKA x inc.’ (måske har det bare ikke en titel), som netop er sendt ud på både vinyl og nettet, hvor den tilhørende smukke billedside fuldender oplevelsen.

Læs også: Se FKA Twigs danse i Maya-ruin

De sorthvide, kunstfærdige billeder følger Twigs, der danser sig gennem et øde ørkenlandskab i en lysende hvid kjole. Kjolen er lige så sart som hendes fine stemme, som Inc.-brødrene intenst modspiller med en melankolsk, hjemsøgende andenstemme og dystre beats.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement