Lorde spøger på ny version af Son Lux-tracket ‘Easy’

Lorde spøger på ny version af Son Lux-tracket ‘Easy’

For en måneds tid siden optrådte Lorde med en intens version af Son Lux-tracket ‘Easy’ fra sidste års stærke album ‘Lanterns’. Nu har den purunge newzealænder været i studiet med den eksperimenterende popmusiker for at indspille endnu en version af det sørgmodigt slæbende track, der nu har fået titlen ‘Easy (Switch Screens)’.

Læs også: Lyt til Sisyphus’ debutalbum før tid

Den nye version af tracket kommer til at optræde på Son Lux’ kommende ep ‘Alternate Worlds’, der udkommer som 12″ den 27. maj og rummer fire numre fra ‘Lanterns’ i nye udgaver. Lordes gæsteoptræden har dog ikke frataget tracket dets oprindelige DNA: den slæbende percussion kombineres stadig med horn fra en anden verden, imens Lordes karakteristiske vokal blot tilfører det hjemsøgte track ydermere tyngde.

Lyt til ‘Easy (Switch Screens)’ nedenfor.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement