Lyt til Sisyphus’ debutalbum før tid

Lyt til Sisyphus’ debutalbum før tid

Den umage trio Sisyphus, bestående af indie-darling Sufjan Stevens, rapperen Serengeti og den eksperimenterende producer Son Lux, udgiver den 18. marts deres selvbetitlede debutalbum, men allerede nu kan du lytte til sagerne hos The Guardian.

Læs også: Her er 22 album du skal glæde dig til i marts

For et par uger siden fik vi en forsmag på albummet i form af videoen til ‘Alcohol’, hvor trackets kolde rullende beat og repetitive udtryk blev akkompagneret af en dyster billedstorm. Alt tyder på, at det overraskende møde imellem de tre musikere har resulteret i et album, der kan ryste både skævvredne, dansable toner og udsyrede instrumentale passager af sig – ikke blottet for politiske undertoner.

Lyt til ‘Sisyphus’ HER.