Sømmet i bund: 10 essentielle rockalbum til dit roadtrip

Du har vind i håret, luft under vingerne og solnedgang i øjnene, mens du suser ud af landevejen uden at se dig tilbage. Om du skal krydse kontinenterne Jack Kerouac-style eller bare et smut ned over grænsen og købe billige bajere, har du brug for den helt rette musik, før oplevelsen rigtigt spiller. Vi har samlet ti essentielle rockalbum til dit roadtrip.

1. The Beach Boys ‘All Summer Long’ (1964)

Hvordan lyder albummet?
Forestil dig lyden af gyldne øjeblikke med hurtige biler, strand-flirteri og sorgløs sommer, der kører i loop. Med dette album ramte de californiske drenge for alvor plet med deres effektive miks af øjeblikkeligt catchy melodier draperet i udsøgte vokalharmonier og kåd surfrock. Gruppens mastermind, Brian Wilson, trådte ligeledes for alvor i karakter som sangskriver, arrangør og producer.

Hvorfor er det perfekt til et roadtrip?
‘I Get Around’ hører til blandt de ultimative ‘nu-skal-vi-ud-og-cruise’-numre, og ‘Little Honda’ applauderer om noget det at være på farten. Et album, der er en hyldest til de følelser og den frihed, sommeren giver. Skabt til solbeskinnede ture med åben kaleche og vind i håret – uden en bekymring i verden.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue