Her er Pharrells 15 vigtigste produktioner

Fra N.E.R.D. og Clipse til Britney Spears og Justin Timberlake – Pharrell har været vidt omkring. Vi giver et lynkursus i det revitaliserede producergenis bagkatalog.

1. Noreaga ’Superthug’ (1998)

Første gang verden hørte om The Neptunes var i slut-90’erne, da producer-duoen stod bag Bad Boy-rapperen Mases ’Lookin’ At Me’ og den goofy New York-rapper Noreagas ’Superthug’. Mase-samarbejdet var måske det største hit, men det er ’Superthug’, der tydeligst viser det, der senere skulle blive kendt som Neptunes-lyden: Det er et tøjlesløst, futuristisk beat, der lyder som en mere hektisk og rå version af beats som ’Drop It Like It’s Hot’ eller ’Grindin’’.

Rapperen Noreaga er bøllet, charmerende og lidt klodset, hvilket faktisk kendetegner mange af rapperne på Pharrell og Chad Hugos tidlige beats: Tænk blot på O.D.B.s ’Got Your Money Remix’ eller Mystikals fantastiske ’Shake Ya Ass’.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Soundvenue 1 / 15 Soundvenue
Advertisement