20 album du skal glæde dig til i juni

Gå sommeren i møde med nye album fra blandt andre Lana Del Rey, Jack White og Tomas Barfod.

Blaue Blume ’Beau and Lorette’ (2. juni)
Artrockerne har imponeret fra dag ét med en ambitiøs og helstøbt lyd, der kun sjældent kommer fra et debuterende band. Den dybsorte bas, de glitrende guitarer og Jonas Smiths falsetvokal har løbet som en rød tråd igennem bandets sange lige fra debuttracket ’On New Year’s Eve’ til den nye single ’In Disco Lights’, og sidstnævnte tegner godt for Blaue Blumes debut-ep ’Beau and Lorette’, der helt sikkert byder på mere fra samme teatralske og vellydende skuffe.

 

Parquet Courts ’Sunbathing Animal’ (2. juni)
Den punkede Brooklyn-kvartet brød igennem med debutalbummet ’Light Up Gold’ så sent som i januar sidste år, men ’Sunbathing Animal’ er alligevel deres tredje udgivelse. På ep’en ’Tally All The Things That You Broke’ fra sidste efterår eksperimenterede Parquet Courts med hiphop og andre genreekskursioner, men titelnummeret fra ’Sunbathing Animal’ tyder på, at gruppen nu er vendt tilbage til det skrabede og hårdtslående udgangspunkt fra den fængende debut.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold