Gratis hiphop: Otte friske mixtapes til fri download

Fyld harddisken med nyt fra rappens goofy onkel 2 Chainz, excentriske Soulja Boy og et mixtape af glemte Outkast-perler.
Outkast6


1. Outkast ’Greetings Earthling’            

Den legendariske Atlanta-duo bliver forhåbentlig et af årets højdepunkter på Roskilde Festival, men det ser desværre ikke ud til, at der er et nyt album på vej. Men her kan dette mixtape måske hjælpe lidt på abstinenserne, da det består af mindre kendte Outkast-numre, der ikke er at finde på gruppens album.

Her er fantastiske efternølere til albumkarrieren som ’Royal Flush’, der genforener Outkast med Raekwon, som de også samarbejdede med på ’Skew It on the Bar-B’ fra 1998, eller fjerde udspil af ’Da Art of Storytellin’’-serien, der mærkværdigvis er udgivet på et obskurt DJ Drama-album. Andre steder kan man finde glemte juveler som ’Neck Uv Da Woods’, et fantastisk Mystikal-samarbejde i samme hektiske stil som Stankonia-nummeret ’B.O.B.’ (her dog i en forkortet version, desværre), og ’Tough Guy’ med sydstaternes anden legendariske duo, UGK, der er taget fra ’Shaft’-soundtracket. Det er en guldgrube.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold