Top Track: Boots feat. Son Lux ‘Troubled World’

Top Track: Boots feat. Son Lux ‘Troubled World’

Amerikanske Boots, fødenavn Jordy Asher, fik for alvor opmærksomhed som hemmelig producer på sidste års ‘Beyoncé’-album, og for en måneds tid siden delte han to nye tracks, der varslede, at han er godt i gang med at stable en karriere som soloartist på benene. Nu har Boots delt mixtapet ‘WinterSpringSummerFall’, der er en tour de force ud i prominente og skæve samarbejder med blandt andre Kelela, Beyoncé, Shlohmo & Jeremih samt Son Lux.

Læs også: Guide: Boots og ni andre producere, der kommer til at dominere 2014

Værd at fremhæve er især sidstnævnte samarbejde, for mødet imellem den r’n’b-begejstrede Boots og den eventyrlystne Son Lux har resulteret i tracket ‘Troubled World’, der svømmer over med spændende detaljer. Son Lux’ magi kan spores i trackets fremtrædende percussion og de energiske korarrangementer, der stiger og falder bag Boots tilbagelænede, næsten rappende vers og Son Lux’ mere indadvendte vokal. Imens bobler elektroniske impulser og mørke synthflader i baggrunden og bidrager til trackets næsten overjordiske stemning.

Du kan lytte til hele mixtapet på Soundcloud lige HER.

Seneste Top Track: Alice Boman ‘Over’