Bas Under Buen kommer til Odense, Aarhus og Aalborg

Bas Under Buen kommer til Odense, Aarhus og Aalborg

Er du en basglad type, er der godt nyt. Det årlige endagsevent Bas Under Buen tager nemlig som noget helt nyt på sommerturné rundt om i landet, hvilket betyder, at den baspumpende karavane i år kan opleves i både København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Læs også: Se masser af billeder fra Distortions første dag på Nørrebro

Bas Under Buen fandt første gang sted for fem år siden under Bispeengbuen, der deler Frederiksberg og Nørrebro, og imens eventet har vokset sig større, er missionen stadig den samme – at levere det bedste, Danmark har at byde på inden for reggae, dub, drum’n’bass, dubstep, trap og garage. I år kan du blandt andre opleve DJ Er Du Dum Eller Hvad, Snavs, Firehouse, Unkwon m.fl., og naturligvis garanterer arrangørerne i OHOI! fantastiske soundsystems med dybhedsgaranti.

Line-up i de enkelte byer vil blive offentliggjort løbende på Facebook. Bas Under Buen finder sted fra kl. 15-23 de følgende datoer:

København – d. 12. juli
Odense – d. 19. juli
Aarhus – d. 25. juli
Aalborg – d. 26. juli

Annonce