Her er Distortions 11 vildeste gadefester

Onsdag og torsdag fra klokken 16-22 bliver Nørrebro og Vesterbro indtaget af Distortion. Udbuddet af lokale gadefester er overdådigt, men her er alligevel vores bud på 11, hvor der burde komme fuld knald på.

Pandabesat gaderave
Festkollektivet Klashy lover både musikalsk lykkeinferno og en bas-tsunami, der får dig til at pisse i bukserne og græde af glæde. Der er med andre ord lagt op til en vild omgang sommerrave, når Klashy disker op med gadefester på både Nørre- og Vesterbro. Bag dj-pulten finder vi blandt andre Tomas Barfod, Eloq og DJ Er Du Dum Eller Hvad, mens vi sandsynligvis finder den velkendte, Distortion-glade partypanda et eller andet sted i (eller ovenpå) crowden.

Klashy Distortion Block Party
Onsdag den 4. juni, Nørrebrogade 94
Torsdag den 5. juni, Halmtorvet
Læs mere på Facebook 

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold