Top Track: FKA Twigs ‘Two Weeks’

Top Track: FKA Twigs ‘Two Weeks’

Lige så lillepigeagtig og forfinet som Tahliah Barnetts skrøbelige vokal kan være, lige så kraftfulde og ekspressive er hendes hjemsøgte sange. Og førstesinglen fra hendes med spænding ventede debutalbum, ‘LP1’, er ingen undtagelse.

Nummeret ligger i fin forlængelse af især den Arca-co-producerede ‘EP2’, når uhyggen breder sig fra første sekund med en messende og manipuleret dyb vokal. Stemningen underbygges igennem det slæbende nummer af atmosfærisk synthbas, et rumlende stortromme-beat og lag af vokalekko. Men det er samtidig noget af det mest direkte, Barnett har udgivet, fordi hendes vokal i højere grad arbejder sammen med produktionen og inkorporerer flere drop. Hypnosen er mere insisterende og umulig at undslippe.

Nummeret havde premiere på BBC i går, men er nu landet med sin Nabil-instruerede video.

Seneste Top Track: The New Spring ‘The Hours of the Day’