Diplo – Twerk-apokalypsen 2

Diplo – Twerk-apokalypsen 2
Foto: Tue Blichfeldt

Nej, selvfølgelig kunne Diplos dj-set på Apollo-scenen søndag aften ikke leve op til twerk-apokalypsen, der fandt sted aftenen før, da hans futuristiske dancehall-projekt, Major Lazer, skabte årets bedste festkoncert på Orange Scene.

Selv om dj’en spillede sine mest tilforladelige trumfkort – flittig publikumsinteraktion, vildt vanvittig basmusik og selvfølgelig en twerk-konkurrence – havde det ikke helt den samme effekt, når nu man havde set det hele i meget større skala aftenen før. Og så hjalp det heller ikke, at fremmødet var chokerende lavt. Folk havde nok tømmermænd.

Det havde Diplo til gengæld ikke. Antageligvis har han ikke været på Roskilde Festival helt så længe som de fleste af tilskuerne. Men selv hvis han havde, ville han sandsynligvis stadig være en feststarter, for Diplo udstrålede overskud og energi, og virkede oprigtig lyksalig, hver gang han sendte den næste basudladning henover publikum. Og selv om han måske var forbandet med en meget svær set-tid, fik han, som han selv sagde, græskarret (altså Apollo-scenen) til at gå grassat.

I hvert fald delvist. Diplos set var en oplevelse, fordi han mod alle odds fik skabt en mindre fest. Men oftest var det en umulig kamp mod omstændighederne. Det var en fremtvungen fest. Aftenen før havde gigantiske baller twerket foran titusindvis. Denne gang var det kun en håndfuld tøvende, tømmermandsramte piger, der dansede på scenen.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

DIPLO_06

 

DIPLO_04

 

DIPLO_03

Koncert. Koncert DiploRoskilde FestivalApollo
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af