Halvårets bedste udenlandske album: Top 20-11

Det er blevet tid til at gøre status over 2014s første halvdel. Vi hylder halvårets bedste udenlandske album og tæller ned fra 20.

20. Eagulls ’Eagulls’

Der er på mange måder intet nyt under solen, når det kommer til Leeds-bandets galoperende postpunk. For der er fuld skrue fra start til slut med tørre hårdtslående trommetæsk og en galopperende bas, der danner rytmebund for guitarens fræs og George Mitchells desperationsudbrud bag mikrofonen. Til gengæld er deres debutalbum fyldt til randen med numre, der aldrig taber den gode melodi af syne midt i aggressionerne, hvilket singlerne ‘Possessed’ og ‘Tough Luck’ er glimrende eksempler på.

Læs anmeldelse af albummet

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold