Snavs – kærlighed ved første drop

Danmarks ukronede trap-minister tiltalte publikums urinstinkter.
Snavs – kærlighed ved første drop
Foto: Marcus Andreassen

Publikum gik så meget bananas, at det lignede traileren til ‘Planet of the Apes’ foran scenen, som Snavs indtog med sin hyper-potente trap. Hovedpersonen lignede personificeringen af en Red Bull, mens han hoppede, dansede og skruede på pulten.

Hver gang musikerens build-ups kulminerede i et nyt dommedags-drop, responderede de tilhørende med den primale energi, der er trap-musikkens særkende. 808-trommemaskinen var på overarbejde: Lilletromme og bækken plaffede derudaf som en popcorn-maskine til en blockbuster-premiere, og der var nok muterede synth-passager til en lydbog med titlen ‘50 Shades of Synth’.

Undervejs i settet var der gæsteoptræden fra Sukkerlyn på nummeret ‘18 karat’, og duoen Sektor dukkede også op. Rapperne gav tiltrængt liv til festen med en smittende energi, tight flow og underholdende linjer, som Sektors »vi’ ellers gode drenge, men vi er ud’ i noget snavs«.

Undervejs scorede Snavs billige point ved at låne vers fra Kanye West på et trap-remix af ‘Black Skinhead’ og fra Nicki Minaj-sangen ‘What You Know Bout Me’. For det meste var vokalpassagerne forunderligt fordummende. Til gengæld beviste Snavs, at hans egne sange kan skabe en fest. Under ‘Twerknado’ fyrede publikum i vildskab deres plastikkrus til vejrs som fyrværkeri.

Settet var fint, men blev 20 minutter for langt. Trap-formlen tippede til sidst fra effektiv over i det lettere enerverende, og man savnede at udforske andre sider af sit følelsesregister end de allermest primitive. Koncerten var dog en succes for alle, der ville udleve deres indre abekat.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

Koncert. Koncert SnavsRoskilde FestivalApollo Countdown
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af