Kilo Kish

Den unge sangerinde udgiver ikke bare musik, men værker. 'Across' har for eksempel sin egen Instagram-profil.
Kilo Kish

Kilo Kish er indie-r’n’b’ens nye it-girl, og den 24-årige sangerinde er da også kendt som et sandt multitalent, der i tillæg til hendes musikkarriere giver den som model og designer. Det er derfor næppe heller en tilfældighed, at hendes nyeste værk, hvis titel netop referer til hendes tilhørsforhold til og transit mellem begge verdener, er udgivet på franske Kitsuné, der også har engagementer i modebranchen.

Betegnelsen ’værk’ er passende, for ligesom det gør sig gældende for hendes tidligere udgivelser, har ep’en en markant visuel dimension udgjort af såvel en videoinstallation som en Instagram-profil (@across_ep).

På trods af at sidstnævnte er fyldt med ærkeamerikanske motiver fra hendes pendlerliv mellem New York og Los Angeles (også her er hun imellem to verdener), har ep’en et umiskendeligt britisk præg i sine popinspirationer på numre som ’Curious’ og ’Wrong’. I det hele taget har ep’en en langt mere organisk lyd end den, man finder på mange af hendes åndsfællers udgivelser, hvor trap-æstetikken ofte dyrkes lidt for opportunt, og Kilo Kish har på sin vis også mere tilfælles med navne som Kwes og Dev Hynes.

Selv om ep’en sine steder bliver lidt for selvbevidst og konstrueret, bliver det dog ingenlunde monotont, når det opvejes med numre som den Body Language-lydende ’Wax’ og den lo-fi-psykedeliske udtoning på ’Destination’.

Diversiteten er ydermere imponerende, da det er produceren Caleb Stone, der står bag alle otte skæringer, men den gør det imidlertid også sværere at afgøre, hvorvidt det differentierede udtryk bør tilskrives hans produktioner eller Kilo Kishs evne til at udnytte dem.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Kilo Kish. 'Across'. Ep. Kitsuné.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af