Månedens 10 bedste mixtapes til gratis download

Det hele handler (næsten) om Chicago denne måned. Og så selvfølgelig om tidens største rap-fænomen, Bobby Shmurda.

Lucki Ecks ’Body High’

Lucki Ecks er det nyeste navn på Chicagos fantastiske rap-scene, der gennem de sidste år både har frembragt nuancerede, følsomme stemmer som Chance the Rapper, Vic Mensa og Tree, og dystre drill-rappere som Chief Keef og Lil Durk. Lucki Ecks har klart mere tilfælles med førstnævnte – han er indadvendt, eksperimenterende og original. Men han afgrænser sig ikke fra byens mere dystre lyde: Man kan sagtens høre drill-spor hos Lucki Ecks. Men på en eller anden måde er musikken rykket væk fra gaden og ind på soveværelset – det er en ny original lyd fra en særdeles interessant ny rapper.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold