Naomi Pilgrim – sitrende urbanpop

Den talentfulde svensker overbeviste på Trailerpark Festival med en fin balance mellem elektroniske og organiske elementer.
Naomi Pilgrim – sitrende urbanpop
Foto: Marie Brandt

Der var ikke et øje i teltet, da Pelle Peter Jensen tidligt torsdag aften trådte frem for at introducere svenske Naomi Pilgrim, så P3-værten måtte finde den helt store salgstale frem her på Trailerpark Festivals første dag. Det hjalp en smule, for langsomt sivede folk til, mens Naomi Pilgrim og hendes fire mand store backingband ufortrødent gav prøver på live-versionen sangerindens blide elektroniske r’n’b.

Pilgrim er tidligere backing-sangerinde for Lykke Li, og man fornemmer da også en snert af hendes velsoignerede melankoli i flere af numrene fra svenskerens debut-ep, særligt på den fine ’Rainmakers’, men i virkeligheden har den unge svensker nok mere tilfælles med urban britisk pop, som eksempelvis Jessie Ware er eksponent for.

Læs også: Top Track: Naomi Pilgrim ‘Rainmakers’

Når der var tryk på bas og trommer i de festdrevne numre havde Pilgrim publikums fulde opmærksomhed, og de forreste række dansede flittigt. Sværere var det at få leveret baggrundshistorien for en sang om congolesiske kvinders vilkår, hvor den højlydte småsnak tangerede mangel på respekt. Til gengæld gik et højlydt ’skål’ senere rent ind, og så kan man jo tygge lidt på det.

Musikalsk leverede det svenske talent en fornem balance mellem det elektroniske og organiske, og i betragtning af, at det var hende og bandets længste set nogensinde, var der en forbløffende mangel på fyld. Vokalen vaklede til tider en smule, men det til slut næsten fyldte telt var det håndgribelige bevis på en vellykket optræden.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Koncert. Trailerpark Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af