The Knife stopper

The Knife stopper

Det har været en vild tur, men det lader til, at endestationen er nået: The Knife indstilller karrieren efter deres nuværende tour.

Det startede i går med en besked på duoens website, hvor de beskrev en række live-datoer som »vores sidste tour«, men (specielt med The Knife) er alting jo op til fortolkning. Indtil der dukkede et interview op hos Dazed and Confused, hvor Karin Dreijer kunne bekræfte i egen person.

»Når vi afslutter turneen i november lukker vi ned, det er vores sidste turné. Vi har ingen forpligtelser til at fortsætte, det skal kun og altid være for sjov«, udtaler hun. Samme artikel fremhæver, at repræsentanter for The Knife har bekræftet, at duoen officielt vil ophøre efter nuværende turné.

I så fald øv… Søskendeparret har været banebrydende i landet omkring elektronisk musik og pop over næsten 15 år, senest med sidste års skelsættende ‘Shaking the Habitual’, hvis fortryllende og meget omdiskuterede turné vi også fik at opleve i Danmark.

Oluf Dreijer arbejder eftersigende med den tunesiske musiker Houwaida Hedfi, så måske det her er Karins stikord til at vende tilbage til Fever Ray-projektet? Se dét ville være fedt. 

Læs også: Her er 10 ting du ikke vidste om The Knife

Her er The Knifes sidste tour-datoer:
31/10: Stockholm
01/11: Gøteborg
03/11: Berlin
05/11: Manchester
06/11: London
7-9/11: Iceland Airwaves i Reykjavik