21 album du skal glæde dig til i oktober

Spænd sikkerhedsselen: Oktober er her snart med album fra Iceage, Caribou, Flying Lotus, Charli XCX og mange flere.

Iceage ‘Plowing into the Field of Love’ (6. oktober)
Med den seneste tids banebrydende singler som  ‘The Lord’s Favorite’, ‘Forever’ og ‘Glassy Eyed, Dormant And Veiled’ står det for alvor klart, at Iceage har skiftet deres punkindflydelser ud med et bredere rockudtryk med både horn, piano og trompeter. På trods af nye tider lyder det dog umiddelbart som om, at den mere inkluderende stil kan gå hen og blive en ligeså stilistisk gennemført og slagkraftig omgang, som de to foregående mesterstykker ‘New Brigade’ og ‘You’re Nothing’ (begge kvitterede vi med seks stjerner).


Jessie Ware ‘Tough Love’ (6. oktober)
Jessie Wares debutalbum udmøntede sig i en noget uforløst omgang rutinepop, men sangerindens kommende album varsler nye takter, da sødmen i større grad er blevet afløst af en mere mørk og følelsesbetonet nerve, hvilket rent musikalsk kan høres på de fornemme singler ‘Share it All’ samt titelnummeret ‘Tough Love’. Umiddelbart til fans af Banks.


Caribou ‘Our Love’ (6. oktober)
Dan Snaith er tilbage som Caribou, og har senest manifesteret sin indiskutable ekvilibrisme med singlerne ‘Can’t Do Without You’ og ‘Our Love’, der hver især præsenterer stærkt intelligente houseflader, som både hypnotiserer og forfører med komplekst sammensatte lydsystemer. Det tegner vist allerede godt for Caribous videre færd ud i de elektroniske vildfarelser, der med det nye album følger op på 2010’s eminente ‘Swim’.

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold