Hør hele Trent Reznors dystre soundtrack til David Finchers ‘Gone Girl’

Hør hele Trent Reznors dystre soundtrack til David Finchers ‘Gone Girl’

Filmen har dansk premiere i oktober, men allerede nu kan alle og enhver få sat nerverne på prøve og dykke ned i soundtracket til David Finchers mørke thriller ‘Gone Girl’. Et gådefuldt stykke musik skabt af Nine Inch Nails-frontmand Trent Reznor og Atticus Ross, der sammen vandt en Oscar for soundtracket til ‘The Social Network’

Vi hørte en smagsprøve på ubehagelighederne for nogle dage siden, men nu er hele soundtracket altså lagt til stream hos NPR.

Soundtracket indledes af underfundige, spøgelsesagtige synths, der lidt efter lidt får tilført undersøgende overtoner af mystik og spænding. De mange beroligende stykker af skrøbeligt klokkespil, harmoniske synthlandskaber og lavmælt pianospil bliver alle før eller siden ledt i fordærv af enten forvrængede noise-effekter, dundrende trommeridts, gnavende bip-bip-spor eller rungende hvalagtige kald, der kunne lyde, som kom de fra bundløse dybhavsgrotter.

Hør hele ‘Gone Girl’-soundtracket hos NPR HER.

Læs også: Derfor valgte David Fincher Ben Affleck til sin nye film

Læs også: ‘Gone Girl’ i vores guide til tidlige bud på Oscarkandidater

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold