U2 har netop udgivet nyt gratis album hånd i hånd med Apple

U2 har netop udgivet nyt gratis album hånd i hånd med Apple

Hvilket band ringer du til, hvis du vil sikre sig, at verdens øjne er rettet mod dit tech-firmas stort anlagte produktlancering? Og hvilken platform og hvilket brand fletter du fingre med, hvis du er et af verdens største musiknavne, men din fanskare er aldrende, og salget af din seneste plade var skuffende?

Partnerskabet mellem Apple og U2 giver mening på rigtigt mange måder, og til aftenens stort anlagte præsentation i Cupertino i Californien stod Tim Cook og Bono side om side og annoncerede, at den irske gruppes første nye album i fem år netop var placeret gratis i biblioteket hos alle med en aktiv iTunes-applikation.

Albummet bærer titlen ‘Songs of Innocence’ og vil først være tilgængeligt uden for iTunes den 13. oktober.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement