18 album du skal glæde dig til i november

November er lig med mørke, men også nye udspil fra TV on the Radio, Röyksopp, De Eneste To og Ariel Pink. Så op med humøret.

Yung ‘Falter’, (3. november)
Aarhusianske Mikkel Holm har med sit punkbetonede alias Yung vist fornemme takter som garagerocker per excellence – blandt andet med den guitarmelodiske ‘Nobody Cares’ samt det bidske Top Track ‘Imaginary Calls’. ‘Falter’ er Holms debutalbum som Yung, men han har masser af andet materiale på samvittigheden i forskellige konstellationer, så albumformatet burde blive en saml sag.


Ryan Hemsworth ‘Alone For the First Time’ (3. november)
Den canadiske producer har udgivet en solid bunke ep’er tidligere i karrieren, men toppede det hele med debutalbummet Guilt Trips’ fra sidste år, der viste hans fornemmelse for at kombinere pop, drømmende electronica og hiphop-beats. Nu er tiden kommet til album nummer to, hvis ventetid man kan forsøde med den længselsfulde single ‘Snow in Newark’, der byder på inderligt vokalarbejde af Dawn Golden.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue