Her er 22 koncerter du skal opleve i november

Glæd dig til optrædener fra blandt andre Mew, Foxygen, Common, Morrissey og S!vas.

Cat Power
1. november, Voxhall og 2. november + 7. november, DR Koncerthusets Studie 2

Et år efter hendes optræden i Koncerthuset vender Chan Marshall tilbage til Danmark med to koncerter i Aarhus og København. Marshall har stadig ‘Sun’-albummet med i bagagen, men denne gang giver hun intimkoncerter uden band, så forhåbentligt hendes indre dæmoner får lov at indhylle publikum som en langsomt dækkende tåge. Og ikke, som set før, komme under huden på Marshall selv.


Giv til Gaza støttekoncert
2. november, Jazzhouse

Jazzhouse byder på et imponerende lineup af danske musikere, når spillestedet første søndag i november samler ind til fordel for Gazakonfliktens ofre. Koncerten blive skudt i gang med et dj-set af folkene bag den uafhængige radiokanal The Lake, mens både sangskjalden Christian Hjelm, den lunefulde melankoliker Jacob Bellens og sangerinderne Jomi Massage og Broken Twin vil stå for både fordybelse og den følelsesforankret poesi. Også CODYs Kaspar Kaae og Michael Møller fra Moi Caprice/The Mountains vil pryde aftenens program.

Mange flere koncerter på de følgende sider.

Annonce
Soundvenue 1 / 11 Soundvenue