Her er den seneste måneds ni bedste mixtapes

To af de største Atlanta-rappere har slået sig sammen, Lil Kim er tilbage (sådan da) og Curren$y laver det samme igen, bare bedre.

1. Rome Fortune ’Small VVorld’
Rome Fortune eksisterer i samme ukonventionelle del af Atlantas hiphop-scene som iLoveMakonnen (der også gæster mixtapet), men han er en del mere mærkelig. Hans stemmebrug kan være abrupt som Death Grips’ MC Ride (om end en del mere smooth), mens hans musikalske udtryk lyder lidt som hvis André 3000 hed Andre 4000.

Når Rome Fortune er bedst – og det er han på store dele af dette mixtape – har man indtrykket af, at han laver hiphop i samme forstand som FKA Twigs laver r’n’b: Så originalt og idiosynkratisk, at genrebetegnelsen egentlig ikke længere dækker.

Download mixtapet HER.

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue