Oh Land ‘Head Up High’

Oh Land ‘Head Up High’

»No heavy rain is gonna hold me down any more«, synger Nanna Øland med både kraft og ømhed, kort inden hun ryger ud i et frihedserklærende omkvæd. Hun klipper også sin vokal op, her er tilmed lidt spøgelseskor, og hendes evne til at kombinere det spraglede med det melankolske, uden at electropoppen føles forvirret, stråler her fornemt.

‘Head Up High’ er den første single fra Oh Lands kommende album ‘Earth Sick’, der er ude den 10. november. Albummet er skrevet, produceret og indspillet i Nanna Ølands lejlighed i New York, og er blevet til via en crownfunding-kampagne på PledgeMusic.

Læs også: Oh Land giver koncert med CPH Phil

Seneste Top Track: Tinashe ‘Bet’

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS