Schultz and Forever: Fem inspirationskilder bag mit musikalske stilskifte

Jonathan Schultz har på 'Broadcast Dynamics' skiftet de traditionelle folktoner ud med et mere syret lydbillede. Hvilke musikere har inspireret til det tydelige hamskifte?

1. The Beatles
»Jeg begyndte at høre ret meget Beatles for et år siden inden jeg gik i studiet, og jeg havde egentlig aldrig dyrket dem før. Automatisk begyndte jeg at høre George Harrison, Paul McCartney og John Lennons soloplader. Jeg hørte rigtigt meget på en Beatles-opsamlingsplade mellem 1967–1970 i perioden, jeg skrev sange til ‘Broadcast Dynamics’. Det var min bedste ven og bassist Victor, der sådan rigtigt introducerede mig for Beatles. Jeg hørte desuden George Harrisons ’All Things Must Pass’ og det nummer der hedder ’If Not For You’ er vanvittigt«.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue
Advertisement