De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Gratis download: Her er den seneste måneds ni bedste hiphop-mixtapes

Dej Loaf og OG Maco har crashet internettet med virale hits, Future er blevet poleret, og Lil Boosie har udgivet sit første mixtape, siden han undgik dødsstraf.

1. Dej Loaf ’Sell Sole’

Den kvindelige Detroit-rappers ’Try Me’ er det nyeste megahit på internettet. Dej Loafs stemme er engle-uskyldig, og lyttede man ikke til teksterne, lyder ’Try Me’ nærmest som en stille kærlighedssang. Det er som at høre en godnatvise, der i virkeligheden er en række dødstrusler.

Mixtapet ’Sell Sole’ er en blanding af halvsungne tracks i ’Try Me’-stilen og mere ligefremme rapvers, og det fungerer faktisk fantastisk, også fordi mixtapets beats – især dem fra ’Try Me’-produceren DDS – er tunge som Young Chop-beats og kølige som noget, Drake kunne rappe over. Højdepunkter er ’Blood’, der gæstes af Atlantas mest hypede rapper, Young Thug, og det euforiske sangrap-nummer ’Ayo’.

Download mixtapet HER.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue