Hukaos om Hukaos: Sådan er Karl William

Soundvenue 2 / 3 Soundvenue

Karl William som ven

Louis Rustum: »Han er impulsiv og altid klar på et eller andet. Når han gerne vil have noget, så går han efter det og er meget fastsat på det. Han finder altid på noget at lave og er rigtig god til at skabe spontane momenter. Vi hjælper altid hinanden og ved, hvornår hinanden har brug for noget«.

Tais: »Vi har allesammen udviklet os rigtig meget som mennesker de sidste par år, og jeg er super taknemmelig og glad for, at jeg har mødt Karl William. Vi har lært hinanden alt om alt, og selv om det til tider har været hårdt at have ham boende på gulvet, er det noget jeg aldrig ville have været foruden. Intet af dette var sket uden ham!«

Thøger: »Første gang jeg mødte Karl, var den samme dag som mig og Tais var flyttet ind. Den dag flyttede Karl også ind på en madras, og jeg fik en trofast ven. Karl kom ind i mit liv som et virkelighedstjek og brød en mur ind til et nyt rum, hvor han stod og sagde ’her kan du også lege’. Karl er den eneste, jeg kender, der ikke er bange for at dø. Det skulle så lige være Lisbeth Dahl, men hende kender jeg jo så heller ikke helt på den måde«.

Soundvenue 2 / 3 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold