Lana Del Rey udsat for fiktiv voldtægt i hidtil gemt Marilyn Manson-video

ADVARSEL: Ovenstående video indeholder stærke billeder.

OPDATERING: I følge Pitchfork har Marilyn Mansons lejr udtalt, at optagelserne absolut ingen relation har til Manson – og at videoen kombinerer gammelt Manson-materiale med den nye, omtalte Lana Del Rey-scene. Meget tyder på (også titlen taget i betragtning), at videoen et er show reel fra det Los Angeles-baserede special effects-studie Sturmgruppe.

»Optagelserne er så syge, at de har været låst inde i en boks over et år«, sagde instruktør/skuespiller Eli Roth, da han sidste år i et interview med Larry King fortalte, at han havde skudt en video med Marilyn Manson og Lana Del Rey.

Og der er da bestemt noget om snakken. Det kontroversielle videomateriale, der nu har ramt internettet via Teco Apple, fremstiller nemlig blandt andet en ubehagelig voldtægtsscene mellem Lana Del Rey og Roth selv. Herudover er der optagelser af et aparte middagsselskab og Manson, der tager sigte med en riffel fra toppen af en bygning.

Roth omtaler i Larry King-interviewet optagelserne som en ‘video’, mens musikken hovedsageligt består af atmosfæriske synths. Der er heller ingen sangtitel knyttet på ovenstående optagelser.

Ingen af afsenderne har endnu kommenteret på videoen, siden den er lækket, og det er nemt at forestille sig, at Roth, Manson og Del Rey i sin tid har fået kolde fødder i forhold til at udgive videoen, da der naturligvis er en meget hårfin grænse, når seksuelle overgreb integreres i en kunstnerisk sammenhæng.

Læs også: Underkastelse, død og fortidsfetichisme: Fem sider af Lana Del Reys mystiske pop-persona

Annonce