Årets 15 mest markante musikvideoer

Nytænkende, smukke, sjove og forunderlige. Vi har kåret de stærkeste musikvideoer fra 2014 – her præsenteret i vilkårlig rækkefølge.

1. FKA Twigs ‘Two Weeks’
Instruktør: Nabil

Nabil Elderkins visuelle øje har stået bag nogle af de seneste års flotteste musikvideoer, og amerikaneren har blandt andet skabt magi for Frank Ocean, James Blake, Bon Iver og Antony and the Johnsons. Så selvfølgelig blev resultatet ekstraordinært, da han slog sig sammen med FKA Twigs, der siden karrierens spæde start har haft særligt øje på den visuelle del af sit udtryk. Videoen til ‘LP1’-højdepunktet ‘Two Weeks’ er et bombardement for øjet, der både udnytter Twigs’ evner udi dans såvel som iscenesætter hende som den Kleopatra-lignende figur, hun er. Bøj dig i støvet, beskuer.

Listen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 15 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold