Årets bedste sange: Top 25-11

Vi har danset, grint, grædt og mærket euforien til de her numre i løbet af 2014. Vi starter nedtællingen af årets 25 bedste tracks med blandt andre Iceage, Iggy Azalea og The Minds of 99.

25. MikeWillMakonnen ‘Wishin You Well’

Mike Will Made It har produceret for alle – fra Kanye West til Miley Cyrus (’We Can’t Stop’) – men i samarbejde med den ejendommelige rap-opkomling iLoveMakonnen afviger han stort fra sin normalt mere banger-orienterede stil. iLoveMakonnens sårbare, men samtidig skæve afsted med en ekskæreste beviser, hvorfor Atlanta-rapperen var et af de mest spændende nye navne i 2014, mens Mike Will med bløde trommer og en sitar lægger soundtrack til denne småpsykedeliske perle af en rap-ballade.

Listen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 15 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold