Årets bedste: Schultz and Forevers favoritter

Schultz1-717x375


Hver dag frem til juleaften
peger en af årets mest markante personer på sine favoritter inden for musik, film og tv fra året, der gik. I dag er turen kommet til Jonathan Schultz aka Schultz and Forever, der i år har undergået et markant stilskifte, idet han med sin fremragende ep ‘Broadcast Dynamics’ forlod sit skrøbelige folkudtryk til fordel for nogle noget mere rockpsykedeliske understrømme.

I går: Marie Bach Hansen fra ‘Arvingerne’ om sine favoritter

Hvad er det bedste album, du har hørt i 2014?
Young Dinosaurs ‘To Be a Hero’

»Jeg har været ret begejstret for Young Dinosaurs ’To Be a Hero’. Det er mine gode venner, men det er også de dygtigste musikere, jeg kender, og det er et album, som jeg synes kan betegnes som et af de bedste plader i dansk musik overhovedet«.

Annonce
Soundvenue 1 / 6 Soundvenue