Bob Dylan vender tilbage med Frank Sinatra-coveralbum

Bob Dylan vender tilbage med Frank Sinatra-coveralbum

Bob Dylan er klar med en efterfølger til ‘Tempest’ fra 2012, og denne gang er det ikke sangskriverens egne kreationer, der står for skud, men i stedet fortolkninger af ti klassiske Frank Sinatra-perler. Allerede tidligere i år fik vi en smagsprøve på albummet i form af hans ballade-cover af ‘Full Moon And Empty Arms‘, hvor Dylan med sikker hånd skiftede de frodige big band-strygere ud med lune slideeffekter på guitaren og bevægende hæs skønsang.

Albummet har fået titlen ‘Shadows in the Night’ og er ude den 3. februar.

»Jeg har tænkt på at lave det her i lang tid, men har aldrig før været modig nok til tage et arrangement med 30 instrumenter og forløse det som femmandsband. Det er nøglen til alle albummets optrin. Vi kendte alle sangene ekstremt godt. Det er indspillet live. Måske ét eller to takes. Ingen overdubbing. Ingen lydboks til vokaler. Ingen hovedtelefoner. Ingen brug af flere musikspor og for det meste mikset som det var indspillet. Jeg kan ikke på nogen måde se mig selv lave covers af de her sange – de har allerede fået nok covers. Nærmest tyndslidte. Det mit band og jeg grundlæggende har forsøgt at gøre er at skille dem ad og dermed løfte dem op fra deres grav og bringe dem frem i dagens lys«, fortæller Dylan.

Læs også:Musikere på film: Bob Dylan som én af fem stærke nyere portrætter 

‘Shadows in the Night’:
1. ‘I’m A Fool To Want You’
2. ‘The Night We Called It A Day’
3. ‘Stay With Me’
4. ‘Autumn Leaves’
5. ‘Why Try To Change Me Now’
6. ‘Some Enchanted Evening’
7. ‘Full Moon And Empty Arms’
8. ‘Where Are You’
9. ‘What’ll I Do’
10. ‘That Lucky Old Son’

 

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement