Class of 2014: Årets 10 mest lovende nye rappere

Hiphoppen har ingen regler længere. Kunstnere synger i stedet for at rappe, slynger dødstrusler ud med engleblid stemme og hyler psykotiske lyde over mærkelige produktioner. En genre, der før var ret så forudsigelig, er blevet et herligt galehus – vi har fundet galehusets ti mest geniale patienter.

1. Tink

De seneste år har nærmest usynliggjort grænsen mellem hiphop og r’n’b og mellem sang og rap, men selv set i det perspektiv er Tink et særtilfælde: Dels laver hun øm, 90’-r’n’b på mixtape-serien ’Winter’s Diary’, dels laver hun tracks som ’Kilo’, der nok er noget af det tungeste drill-musik, der er lavet på det seneste.

Senest kunne man høre Tink på det ekstremt catchy ’Wanna Party’ med r’n’b-futuristerne fra Future Brown. Det kan virke som om, at Tink kan alt, og det synes superproduceren Timbaland tydeligvis også – han har nemlig signet rapperen, der siden har arbejdet sammen med folk som Kelela og Sleigh Bells.

Så flere af årets største hiphop-talenter på de følgende sider.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement